Excimer recensioner

Efter att han hade fått diagnosen grå starr, fick han inte panik. Vi lever i den moderna världen och den här frågan kan lösas. Det viktigaste är att hitta en erfaren och kapabel läkare. Det var med detta jag hade äran att träffas på Excimer Clinic. Yuri Evgenievich Kuznetsov. Läs helt och hållet

Efter operationen har det gått tre månader, men jag kan fortfarande inte få tillräckligt med liv utan glasögon och linser. Jag beundrar skönheten runt mig. Hur mycket jag har blivit friare från dagliga problem med linser. Som en nonsens minuts sak, men nu vet jag att det inte är så redan. Läs helt och hållet

För första gången i Moskva stannade jag här i två veckor. Av dessa ägnades åtta dagar på undersökning och operation i Excimer, och resten av tiden gick jag runt huvudstaden. Besökte alla minnesvärda platser, flera parker och museer. Jag förstår att det inte var värt det att anstränga det. Läs helt och hållet

Paralytisk strabism diagnostiserades i en av klinikerna, men kunde inte botas. Efter den första misslyckade behandlingen gav hon inte upp. Enligt recensioner på Internet hittade hon Excimer-kliniken och beslutade omedelbart en operation. Först gick det fullt. Läs helt och hållet

Nyligen började jag märka nedsatt syn, flytande flugor dök framför ögonen. Efter möten med en ögonläkare hörde jag en diagnos av diabetisk retinopati. Jag började inte försena behandlingen. Omedelbart började behandlingen. Godkänd laserkoagulering. Läs helt och hållet

Recimer från kliniker om läkare

laser Det är fullt möjligt, för båda ögonläkare som arbetade med mig är unga flickor, förmodligen är erfarenhet inte tillräckligt :-)
Jag vände mig till excimerregistret> de sa att vi måste registrera dig för en betald diagnostik igen> nej tack så mycket - pengar slösas bort.
Som ett resultat av kommunikationen med denna medicinska institution har vi:
1) olöst, förvärrat synproblem;
2) överförde ett mycket obehagligt förfarande för att stärka näthinnan;
3) besvikelse inom medicinen :-);
4) pengarna som spenderas märks av mig;
5) tidsbruk.

P.S. - problemet är naturligtvis inte främst i Excimer, men i allmänhet inom betald medicin som syftar till att göra vinst och inte på patientens återhämtning.

God eftermiddag, Dmitry! Vi är mycket bekymrade över din feedback. För att förstå denna situation, skicka dina initialer (namn och efternamn) och födelsedatum till [email protected] med anteckningen "Feedback.Zoon".

Med vänlig hälsning Excimer Oftalmologi Clinic Information Service

Plus. Läkare i denna klinik skickar även en frisk person till operation.

Men problemet finns fortfarande i excimer. För i mitt fall godkände tre läkare sin diagnos. Och de kunde tjäna pengar på mig genom att erbjuda en massa av sina verksamheter, varför inte?)

Till att börja med är undersökningarna riktigt långa. 2-3 timmar, långa rader (alla patienter registreras med intervaller på 10 minuter, och sedan sitter de och väntar i timmar))). Men ok, om bra läkare, så kan du vänta.

Men det finns vanliga läkare! Jag kan inte prata om de viktigaste läkarna, det verkar som om det finns professionella personer (de som utför allvarliga operationer). Men mest de som gör undersökningar och avger ett yttrande - med mindre än 10 års erfarenhet, vilken typ av diagnos pratar vi om? Det finns kliniker där... - visa

bara för att komma till en viss erfaren läkare, och Excimer är helt klart inte fallet.

I allmänhet tittade flickläkaren på mig. Sedan en annan kirurg (även en tjej). De sa gallring av näthinnan. En operation behövs, annars kan det vara skräck och en mardröm (med verklig gallring av näthinnan är det verkligen så).

Naturligtvis rädd. Okej, jag bestämde mig för att gå till en annan läkare i en bra klinik i Nizhny Novgorod. Plötsligt, men - diagnosen bekräftades inte. Okej, jag gick till en specialist i näthinnan (även i NN). Återigen bekräftades inte diagnosen. Dessutom sa läkaren att jag inte behöver röra näthinnan alls och allt är bra med mig.

Komplexa operationer här kan göra bra. Men om du går hit för en diagnos och inte är sjuk med någonting fruktansvärt, kommer du att komma med diagnoser och skrämma behovet av operation.

Varför skriver jag den här recensionen - för att varna de som ska gå hit för en undersökning! Gå inte, slösa inte dina pengar. I Nizhny finns det andra bra kliniker med erfarna läkare (och posten för dem är ofta tät, vilket är en indikator). Jag skriver inte namn här, annars säger de - reklam.

Svaret är verkligt, patienten jag är verklig. Det finns dokument om antagningen :) bara allt detta kommer inte att returnera pengarna till mig för att dubbelkontrollera i andra kliniker! Jag är glad att jag åtminstone inte omedelbart registrerade mig för operationen, annars skulle -16 000r fortfarande vara.

Jag hoppas att min recension kommer att vara användbar för någon och spara dina pengar och hälsa.

excimer

Information

  • +7 (383) 285‒55‒35 Visa telefonens enda referens - mån-sön 9: 00-19: 00

Excimer Oftalmologic Clinic har verkat i Novosibirsk sedan 1998 som en modern multidisciplinär oftalmologisk institution som erbjuder ett komplett utbud av högteknologiska tjänster för vuxna och barn. Folk kommer till Excimer Clinic för att lösa sina synproblem. Det finns alla möjligheter för detta.!

- modern diagnostisk utrustning, unika mikrosurgiska system, lasersystem, apparater för terapeutisk behandling;

- avancerad teknik och teknik för att lösa olika synproblem, inte bara i standard, utan också i svåra fall;

- högklassiga ögonläkare med olika specialiseringar, vars erfarenhet har decennier av aktiv praktisk och vetenskaplig aktivitet;

- en individuell inställning till varje patient med hänsyn till egenskaperna hos hans kropp, ålder, yrke;

- det bredaste urvalet av högkvalitativt ögon- och hjälpmaterial från ledande tillverkare i världen;

- de mest bekväma förhållandena för patienter: möjligheten till förregistrering, inklusive via webbplatsen, support för information och remitteringstjänster, onlinekonsultationer, rabattprogram.

  • Kortbetalning
  • Kontanter

recensioner

Den rekommenderade fliken innehåller endast recensioner från erfarna författare.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Så i min tidigare recension sades det att jag skulle göra en korrigering och hur jag gick till samrådet före operationen.

Jag gjorde korrigeringen den 25 maj och skrev inte en recension i hot pursuit, men bestämde mig för att vänta tills jag blev van vid den.

Korrektionen i sig var smärtfri (obehag är inte ett konto, detta är inte en smärta), i en avslappnad atmosfär, allt.

Så i min tidigare recension sades det att jag skulle göra en korrigering och hur jag gick till samrådet före operationen.

Jag gjorde korrigeringen den 25 maj och skrev inte en recension i hot pursuit, men bestämde mig för att vänta tills jag blev van vid den.

Korrektionen i sig var smärtfri (obehag är inte ett konto, detta är inte en smärta), i en avslappnad atmosfär, allt är snabbt, men utan krångel.

Blixtsnabb återhämtning (Femto-Lasik-korrigering), jag kom bakom rattet dagen efter (jag försiktigt, ärligt, ärligt).

Postoperativa tekniker (med full diagnostik) är gratis i tre månader, jag har det sista i slutet av sommaren.

Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet till alla anställda på Excimer Clinic, och särskilt till Oleg Anatolyevich Volkov för mina nya friska ögon! Tack så mycket!

Hej! Tack så mycket för den höga uppskattningen av vårt arbete i vår klinik. Korrigeringsmetoden som du utför gör att du kan känna all glädje av en snabb återhämtning av synen. Med vänliga hälsningar!

  • Prenumerera på kommentarer
  • Rapportera till moderator
  • lägg till vännerlistan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jag tvingas skriva om en recension om den här kliniken. Men om den första var trevlig att skriva, för bra läkare behöver säga bra ord, nu ska jag svär.

Jag kom till receptionen igen och såg exakt samma bild som jag skrev om i den första recensionen för några dagar sedan.

Klinikpersonal med början från mötet på 1: a våningen och.

Jag tvingas skriva om en recension om den här kliniken. Men om den första var trevlig att skriva, för bra läkare behöver säga bra ord, nu ska jag svär.

Jag kom till receptionen igen och såg exakt samma bild som jag skrev om i den första recensionen för några dagar sedan.

Klinikpersonalen, med början med mötet på 1: a våningen och slutar med läkare (med några få undantag), kommunicerar med patienter de facto utan masker. De flyttas men säkert ner och täcker i bästa fall munnen. Detta är en fiktion, inte ett försvar. Vissa patienter som sitter i korridoren ser liknande ut. Det finns masker, som det var, men de uppfyller inte sin funktion. Och ingen av personalen kräver att de bär masken korrekt.

Samtidigt upprepar jag att kunderna här är nästan alla enkäter - en riskgrupp, äldre.

Kära klinikadministration! Jag förväntade mig aldrig att jag skulle möta sådan slarv under epidemin i er institution, som, som det verkar för mig, värderar dess rykte. För att hålla diskussioner om masker behövs eller inte, anser jag det som helt olämpligt. Detta är en medicinsk anläggning där människor per definition bör känna sig trygga. Punkt.

Hej Sonya! Tack så mycket för informationen. Vår klinik tar hand om patienter som observeras efter operation vid denna tidpunkt. Inspelning är endast för de patienter som behöver en tid nu. Det sociala avståndet observeras när i kliniken utförs en hel del ytterligare behandling av lokalerna och.

Hej Sonya! Tack så mycket för informationen. Vår klinik tar hand om patienter som observeras efter operation vid denna tidpunkt. Inspelning är endast för de patienter som behöver en tid nu. Det sociala avståndet observeras när i kliniken utförs en hel del extra behandling av rummet och händerna på patienterna. Temperaturen för alla anställda och de som kommer till receptionen kontrolleras. Var och en får en mask vid ingången. Men tyvärr kan vi inte svara för kvaliteten på att bära en mask. För de patienter som vägrar att bära en mask vägrar vi att acceptera (det finns sådana människor), men vi kan inte spåra hur den bärs. var hälsosam!

  • Prenumerera på kommentarer
  • Rapportera till moderator
  • lägg till vännerlistan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kliniken kontaktade först för några år sedan för korrigering, och nu måste jag igen. Tack till läkarna!

Dmitry Aleksandrovich Ozernoy, som utförde proceduren för att stärka näthinnan, kommunicerar helt enkelt fantastiskt med patienter: med ord. intonation avlägsnar även lätt rädsla och lugnar. Du kommer "pumpas upp" av recensioner från.

Kliniken kontaktade först för några år sedan för korrigering, och nu måste jag igen. Tack till läkarna!

Dmitry Aleksandrovich Ozernoy, som utförde proceduren för att stärka näthinnan, kommunicerar helt enkelt fantastiskt med patienter: med ord. intonation avlägsnar även lätt rädsla och lugnar. Du kommer något "pumpat upp" med recensioner från Internet, varefter det verkar lättare att acceptera guillotinen än att stärka näthinnan. Det visar sig att under denna procedur, såväl som efter, kan du leva.

Operationen gjordes av Ivan Alexandrovich Likh. Och jag vill tacka honom. Vad skulle den mest avancerade tekniken innebära utan professionalism från en läkare. Det är svårt att tro, men jag var inte rädd och inte orolig under operationen, så han lyckades koncentrera sig

mig i huvudsak, bara för att följa läkarens tydliga instruktioner.

Nu har jag en period av rehabilitering, jag kommer för att kontrollera. Och på den här platsen måste jag tyvärr lägga till en fluga i salva till mitt generellt goda intryck.

Detta är en pandemisk period. där alla är fria att tro eller inte tro. Men när det gäller en medicinsk anläggning. desto mer av denna nivå, förväntar du dig att säkerhetsåtgärder har vidtagits tillräckligt. Ja, vid ingången till varje mätning av temperaturen, ge ut en mask, händerna kan behandlas omedelbart med ett antiseptiskt medel. Men när du har stigit upp på andra våningen upptäcker du att flickorna i mottagningsmaskerna, även om de är, flyttas ner till läpparnivån, det vill säga de är praktiskt taget värdelösa. Jag har kommit till kliniken mer än en gång under de senaste åren, och alltid med någon, eller till och med flera, var masken sliten på så sätt.

Det har redan officiellt bekräftats att hos cirka 60% av de som är infekterade med coronavirus är sjukdomen asymptomatisk, det vill säga människor smittar andra utan att veta om det. Och bland patienterna som sitter i korridoren på kliniken, mestadels äldre. dvs från riskgruppen. Är det rätt att äventyra dem??

Och hos vissa patienter, förresten, flyttas maskerna också ned så att näsan ger ut utandad luft in i det omgivande utrymmet utan några hinder. Samtidigt är korridoren där människor sitter på soffor och väntar på ett samtal ganska kompakt. Jag hörde inga kommentarer från sådan personal från den personal som fortfarande går här.

Jag kommer inte att minska bedömningen av tacksamhet till läkarna, men för resten hoppas jag att situationen är fixbar.

EXIMER OF OPHTALMOLOGICAL CLINIC: recensioner om organisationen (Moskva och Moskva-regionen)

Lämna en ny recension

Denna webbplats är ett massmedia (media) under namnet "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Registreringsintyg E-post nr FS77-42631. Utfärdad av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Communications (Roskomnadzor)

Internationella vetenskapsakademin "Problem med intellektuell utveckling"

Redaktion: 127051, Moskva, per. Bolshoi Karetny d. 20, s. 3
Redaktionskontor: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (avgiftsfritt i Ryssland)

Ämne: Excimer och MNTK - recension

Tema alternativ

Excimer och MNTK - granskning

Bara om jag vill lämna en recension - plötsligt kommer någon att komma till hands

Jag har en hög grad av närsynthet mycket länge (jag är 39 år).
I augusti gick hon för en ny diagnos och valde Excimer-kliniken..
Efter undersökningen sa läkaren att jag redan har en grå starr. Och de tyder mycket på att jag byter linser för 300 tusen - båda ögonen (och under lång tid senare ringde de.
I extraktet efter undersökningen finns det, förutom en hög grad av närsynthet, en diagnos av komplicerad grå starr.

I april i år - det vill säga bokstavligen för ett par dagar sedan, tog jag barnet för undersökning på MTNK. Också, i fallet - så att risken för modersmyopi kontrolleras.
Och hon registrerade sig återigen helt enkelt för en diagnostisk undersökning.
Efter undersökningen sa de att det inte finns någon grå starr, ingen operation krävs.
Se bara till att följa näthinnan en gång om året.

Jag visade i MNTK diagnosen från Excimer, läkaren var mycket förvånad

Var därför försiktig, tyvärr måste du dubbelkontrollera diagnoserna.

Jag visste att något sådant skulle skrivas här..

Tyvärr har jag också en negativ recension från Excimer.

Och ja, tyvärr, jag måste dubbelkontrollera domarna.

Excimer har alltid varit känd för införandet av ytterligare tjänster. men för dig på något sätt i särskilt stor skala.

Var på undersökning. före "justOftolmologa", kontrollerade jag botten. allt var i ordning enligt läkaren. och med linsen var allt ok.

nästa dag åkte jag till Excimer för att byta ut linsen med en IOL.
och sedan hittades allt direkt. och retinal dystrofi och den initiala graden av grå starr och en rabatt på 5000 "om före 15 april"
trots att deras pris är 30-50 tr mer än MTC för liknande åtgärder.

men i IMTC... två månader

Skickas från min HUAWEI P7-L10 via Tapatalk

Tja, mina 5 droppar. Jag valde var jag skulle göra laser, länge var sanningen redan där, men ändå. Och sedan berättade bara en vän om sin farfar, säger de med ögonen Tryndets, helt blind. De drog farfar till Fedorov, där körde de honom hela dagen till kontoren, tittade, såg smart på apparaterna och på kvällen vände de hem med vägran och sa att ingenting skulle hjälpa gubben.

Men nästa dag farfar igen i en armfull och i Excimer. Där kröp läkaren ut till receptionen, tittade rakt på räknaren, tittade in i de äldre ögonen på patienten och sa exakt samma sak som de redan hört dagen innan. Nåväl, en vän var nöjd med Excimer, de säger att de inte fuskade på gubben, men omedelbart förstod alla vilken kvalifikation, vilken erfarenhet.

Det var då jag bestämde mig för att åka till Fedorov. Eftersom jag inte behöver granska mig i registret. Så även i garderoben tar de blod för tester och arbetar i korridoren. Nej, låt dem titta på apparaterna hela dagen.

Det är som om vi var i en excimer länge - kom ihåg att de gav kuponger för gratis diagnostik i tidningarna på metro - gick med ett barn - jag tyckte det var fantastiskt gratis. Barnet var fyra år, han behövde förstå att istället för bokstäver som han inte visste var hålet är i cirkeln - ja, som bokstaven C, sedan ner och upp eller höger och vänster. Jag säger låt oss ta bilder - mamma sa till mig, ditt barn ser inte och kan därför inte säga något. Boka ett möte med oss ​​för en betald tid och vi ordnar det. De rusade till Fedorov - de skrattade och skickade hem med orden - bra gjort i excimer lämnar oss inte utan arbete - föräldrar anländer med runda ögon att barnet nästan är blint redan räddat - hjälp. Men i själva verket är allt i ordning. Så vi väljer mycket noga en plats att gå till läkaren

Excimer Clinic

Tyvärr tillhandahålls ingen information av kliniken.

Excimer Clinic började arbeta i Moskva 1998 som ett centrum för lasersynskorrigering, vars aktivitet syftade till att behandla myopi, hyperopi och astigmatism med hjälp av en excimerlaser. Sedan dess har mer än 50 tusen ögonåterställningsoperationer genomförts. I dag är kliniken ett tvärvetenskapligt oftalmologiskt centrum med ett brett utbud av tjänster för diagnos och behandling av ögonsjukdomar.

Excimer Oftalmology Clinic erbjuder sina patienter:

• omfattande datordiagnostik av syn;

• laserkorrigering av myopi, hyperopia och astigmatism med hjälp av LASIK-tekniken;

• sömlös ultraljudsoperation av grå starr och implantation av artificiell lins;

• linsbrytningslinsoperation med en hög grad av brytningsfel;

• operation för implantering av phakic-linser;

• skleroplastik med progressiv närsynthet;

• laser- och kirurgiskt ingripande vid glaukom;

Specialister på Excimer oftalmologisk klinik utför komplexa mikrosurgiska operationer, behandlar retinal frigöring, vitreoretinal kirurgi, transplantation av hornhinnan etc..

Excimer Eye Clinic har en diagnostisk avdelning, avdelningar för refraktiv kirurgi, laserterapi, ögonmikroskirurgi och allmän oftalmologi samt en barnavdelning. På varje specialavdelning utförs en viss typ av diagnos och behandling av ögonsjukdomar. Förutom vuxna tar kliniken emot barn och ungdomar.

Recensioner om Excimer

trans. Apraksin, hus 6

Ta reda på hur du får, köra eller titta på evenemang på denna plats.

Besökares recensioner av excimer oftalmologikliniken

Platser i närheten
Tandvård AR-MedMedical Center RIN MEDEmbryLife Reproductive Technology CenterGrandMed Clinic på Sadovaya
Rekommenderas för att besöka Petersburg2
Zoo på LampushkaBeauty Be BoxFritidscenter kottar på Lampushka Clinic of Gynecology and Urology Narva

Besökares kommentarer (3)

Barbara20 februari 2020 12:05
Maryana5 december 2019 10:27

Händelseprogram för 9 maj i St Petersburg

Smolny gav det exakta antalet ventilatorer i St Petersburg

Domstolarna i St. Petersburg påbörjar arbetet den 12 maj

De bästa sovjetiska filmerna om kriget

De mest populära och vackra låtarna om det stora patriotiska kriget

Recensioner om excimer Novosibirsk

Se kundrecensioner av Excimer Dentistry. Om det finns många recensioner, utvärdera hur kundbetyg förändras över tid. Servicekvaliteten kan stiga eller sjunka med tiden..

Om du planerar att besöka detta centrum, var du beredd att begreppet "klient är rätt" inte finns för honom!
Det första jag stötte på i denna klinik var bara den fruktansvärda inställningen från administrationen. Efter att ha kommit, informerade jag mitt namn och den angivna tiden - 14.30, som svar administratören korrigerade mig "du är inspelad klockan 15". Jag upprepade att jag hade posten klockan 14.30 (de sa också till mig kom på 15 minuter, vilket jag gjorde), till vilket jag fick höra att "vi kommer att lyssna på inspelningen av telefonsamtalet och vi kommer att räkna ut det." Jag försökte två gånger för att ta reda på hur mycket jag skulle behöva vänta och när de skulle ta emot mig, till vilken administratören Nadezhda svarade mig "sitta ner vänta. "Jag fick aldrig ett svar. Jag satt och kokade i en halvtimme. Sedan, efter att någon ringde henne (tydligen lyssnade på konversationen och förklarade situationen), ringde Nadezhda till mig och sa
-Under flera dagar försökte vi nå dig, du svarade inte på våra samtal. i allmänhet, låt oss inte förstå det här just nu, jag började dra upp dig.
Whoooo. Jag svarar:
-Jag registrerade mig på din webbplats, efter det nästa dag de ringde tillbaka, jag tog upp telefonen och sa att jag inte kunde tala just nu och ringde tillbaka efter 2 timmar. Jag spelade in den kl 14.30. Det var inte så?
-Ja, det stämmer. Men nu, låt oss inte ta reda på det, jag har redan börjat registrera dig.
Allt detta åtföljdes av ett ovänligt och nervöst uttryck i Hope's ansikte..
Min förargelse visste helt enkelt inga gränser. Först skriver de ner mig en halvtimme senare, sedan lovar de att "sortera det", sedan säger de "låt oss inte ta reda på det nu." Inga ursäkt, INGENTING.
Och varför ska jag spendera en halvtimme (till och med 45 minuter) av min "extra" tid på en ledig dag ?! Tja, jag skulle åtminstone få en mer eller mindre lämplig attityd, till och med den banala "vi ber om ursäkt", men det var oerhört obehagligt att kommunicera med administratören Nadezhda, hennes uttryck var helt enkelt olämpligt, ovänligt och arrogant. Att betala sådana pengar i slutändan för att få en sådan motbjudande attityd. Jag kommer aldrig hit igen, och till alla mina vänner som har synproblem, råder jag dig.
Administration är organisationens ansikte, och det finns inte längre någon önskan att möta denna person.!

P.S. Jag har inga klagomål om läkarnas arbete, men det var bara en banal undersökning, och det mesta ockuperades också av att vänta.

Jag har åkt till den här kliniken i flera år. Först gick jag till diagnostiken, tittade på synen i dynamik, sedan gick jag under graviditeten, löste problemet med metoden för förlossning. Sedan gjorde hon en laserkorrigering här. Jag gillar kliniken. Lugn fin inredning. Vänliga receptionister. Du kan registrera dig via telefon eller via sajten och då kommer det att få 5% rabatt. Administratören ringer alltid dagen före mottagningen, klargörs. Vanligtvis måste du vänta lite på din tid, men jag har inte ett klagomål. Det är tydligt att du med varje patient inte kommer att gissa hur lång tid det kommer att ta att diagnostisera. Vanligtvis tittar de först på bordet, sedan släpper de droppar i ögonen, sedan tittar de på olika apparater och bjuds in till läkaren. När du väntar kan du titta på TV i lobbyn. Intressant nog finns operationssalen på ett av kontor. Här sitter patienter i korridoren efter operationen.

Jag bestämde mig för att göra korrigeringen i den här kliniken, eftersom de gör korrigeringen är gratis. Mina ögon var komplicerade och en andra korrigering kan behövas. Läkarna här är väldigt bra. Jag pratade med tre. Ett rabattkort utfärdas på kliniken, det är inte ett registrerat kort och vänner och släktingar kan använda det. Korrigeringen var framgångsrik.

Kliniken är bra. Mysig, bekväm, med bra utrustning, men det finns flera mänskliga faktorer som något förstör klinikens åsikt. Jag säger dig stegvis:

___ FÖR ANVÄNDNING ___

FÖRDELAR
1) Mottagningen i kliniken är ganska vänlig och lugn. Från receptionister till sjuksköterskor och läkare.
2) En mycket ovanlig metod att hänvisa till en patient: med namn - patronym.
3) Ställ diagnosen i detalj

Minuses:
1) Innan du gör operationen måste du vara säker på att närsynthet (och jag specifikt behandlade det här problemet) inte är progressivt. De bad mig inte om intyg från ögonläkare och svarade inte heller på den här frågan. Enligt min åsikt stoppade nedgången i min vision, men detta är min åsikt, men jag fick ingen bekräftelse från läkarna.
2) läkaren avskräcktes av Yu.A. GUDKOV Först skapar han ett positivt intryck av sig själv, men förstör det snabbt. Dess fördel för kliniken är att den sakkunnigt övertygar patienterna till den dyraste korrigeringen av de tre möjliga - femto - lasik (stående 42 000 ett öga). Med sina oratoriska färdigheter ger han god vinst till kliniken, men som läkare verkade han inte kompetent för mig. Oavsett vilken fråga han ställde, varje gång han lämnade svaret, inte en enda förklaring, förklaring, allt är vagt och inte heller några detaljer. Det var mycket dödande när han började ta upp några andra abstrakta ämnen, om förhållandet mellan könen, frågor till fäder och barn. Farbror, vad handlar du om ?! Vi bör diskutera vision, inte dina smärtsamma ämnen. Det känns att han arbetar som lärare och troligen är detta hans sätt att kommunicera i föreläsningar så att eleverna kan hämma, men i receptionen är detta överflödigt.

FÖRDELAR:
1) Operationen går så bra som möjligt! Det var absolut ingen smärta. Inte så smärta, inga känslor alls. Och det är trevligt att även efter att bedövningen var borta fanns det ingen smärta, ingen smärta, ingen sand i ögonen. Riktigt, ögonen var vattniga och det fanns en ökad fotofobi (men detta är en personlighet, det gäller inte för operation). Så själva operationen är definitivt inte värt att frukta. Detta är det trevligaste i hela processen).
2) MALKOV A.A. En underbar läkare. Så gott som måttligt talar han inte som abstrakta ämnen (som vissa kamrater). Han skapade en mycket gynnsam miljö under operationen. Jag lämnade operationssalen med ett leende.
3) Det verkade för mig att operationen i allmänhet gick direkt. Allt arbete för läkaren och sjuksköterskan var tydligt och sammanhängande

___ PERIOD FÖR DRIFT ___

FÖRDELAR:
1) För rehabilitering ges droppar, gratis undersökningar genomförs dagen efter operationen, en vecka, en månad och sedan enligt instruktion av läkaren. Påminnelser ges med rekommendationer för att återställa synen med övningar och olika regler..
2) Ett stort plus är att mottagningarna senare genomfördes av A. Malkov, och inte av A. Gudkov. Han ALLA frågor ställde ett tydligt, exakt, konkret svar, han försökte aldrig komma ifrån svaret eller komma ut (som vissa).
3) ett betydande plus genom att det finns en garanti: efter sex månader, om förbättringen inte begärs, görs en andra operation.

Minuses:
1) nu tar det flera gånger längre tid att vänta på en läkarsamtal (du måste vara beredd att stanna på kliniken i 30-40 minuter i 5 minuters undersökning och inte 2-5 minuter, som före operationen)
2) det verkade för mig att sjuksköterskorna fuskade lite. Och överdriva något av andelen syn över vad som är. I början (vid de första postoperativa operationerna) var allt procent i procent, och när mitt syn på något sätt återställdes längre än nödvändigt och jag kom med nästan mindre förändringar, skrev de mig en betydande ökning i%. Så till exempel förra gången de skrev till mig att jag ser med ett öga på 90%, med det andra på 95%, innan de skrev att jag ser 70% och 75% (jag noterar att nivån på tydlighet mellan dessa besök inte har förändrats. Jag ser det inte tydligt nog, jag ser det, men när det gäller intresse har jag i allmänhet ett akiliskt öga). Jag vet inte varför de behöver det. Kanske för intern statistik eller rapportering

___ VISION EFTER DRIFTEN ___

Minuses:
1) Det beror antagligen på ögats egenskaper, men 3 månader har gått, och synen är inte perfekt.
2) Ögonen tröttnar snabbt, särskilt när du läser, arbetar vid en dator.
3) Varje kväll är ögonen ömma, som om de dånar hela dagen. Jag kan inte utan droppar, jag köper dem ständigt.
4) I olika ögon efter operationen hade jag en annan vision. Även om operationen var densamma. Låt oss försöka fixa övningarna.

FÖRDELAR:
Naturligtvis ser jag många gånger bättre !! Jag är oändligt glad över att jag blev av med glasögon och linser, men lite blir resultatet inte det förväntade.

___ SLUTSATS ___
Förmodligen är ingen klinik perfekt. Överallt finns det både bra läkare och inte, men om du inte uppmärksammar alla slags clowner, som faktiskt inte spelar någon roll i själva korrigeringen, och till alla slags nyanser, är det värt att gå till denna klinik. Till och med baserat på det faktum att jag i min text skrev 10 plussbitar och bara 8 minuter och mer finns det inte ett enda minus i processen, vilket är det viktigaste. För hennes skull kommer vi verkligen dit. Det viktigaste, när de kom till kirurgi, frågade A. Malkov som behandlande läkare Och allt kommer att bli bra!

TIPS för de som planerar synkorrigering:
___
En operation är inte ett universalmedel. Detta är bara ett viktigt steg, men ett steg mot att förbättra synen. På många sätt kommer det att behövas ansträngningar för att förbättra synen och bevara den själva. Du måste ständigt göra övningar för att träna ögonmusklerna och därmed förbättra effekten av operationen. Efter det ska du ta hand om ditt syn, eftersom fysiologiskt myopi kvarstår och du måste ta hand om dig själv när du arbetar på datorn, läser, tittar på TV +, övervakar belysning etc., annars är det meningslöst att utföra en operation (spendera mycket pengar och förstöra synen igen inte korrekt "behandling" med honom är dumt)

Neemas blogg

Oftalmologisk klinik EXIMER. Behöver feedback!

Upplagt av NNN1October 18, 2012

Vi behöver dina recensioner om Excimer-kliniken. Kanske hörde någon från vänner eller var där själv.

7 kommentarer

Rekommenderade kommentarer

Gå med i våra diskussioner!

Du måste vara en användare för att lämna en kommentar.

Skapa ett konto

Registrera dig för att få ett konto. Det är enkelt!

Att komma in

Redan registrerad? Logga in här.

Det bästa på webbplatsen

Baby könsplanering

Kost för befruktning - en myt?

Graviditet och menstruation

Populära ämnen

Upplagt av: KASATKA //
Skapad för 2 timmar sedan

Inlagd av: Lightly Over Forty
Skapad för 14 timmar sedan

Inlagd av: Skylark
Skapad för 9 timmar sedan

Inlagd av: Gretta25
Skapad för 1 timme sedan

Författare: Draw Happiness
Skapad för 8 timmar sedan

Inlagd av: Marrkizza
Skapad för 10 timmar sedan

Inlagd av: Olga746
Skapad för 8 timmar sedan

Författare: love kolchaeva
Skapad för 6 timmar sedan

Inlagd av: Golden Pike
Skapad för 23 timmar sedan

Klinikrecensioner

Om webbplatsen

Snabblänkar

Populära avsnitt

Materialet som publiceras på vår webbplats är för informationssyfte och är avsett för utbildningsändamål. Använd dem inte som medicinska rekommendationer. Att fastställa diagnosen och valet av behandlingsmetoder förblir den exklusiva befogenheten för din läkare!

Excimer oftalmisk klinik recensioner

Och jag gjorde en laserkorrigering för 6 år sedan.

Tyvärr kommer jag inte ihåg läkaren. När frågan uppstod om kliniken fanns det två alternativ - koppar och Excimer (Peter). Vi tänkte länge vem exakt att välja, och då beslutades frågan av sig själv. Vi träffade ett par, och mannen som gjorde korrigeringen i koppar, hans syn försämrades med tiden, hans fru, vad hon gjorde i Excimer, allt var bra.

Igår gjorde vi en annan operation - strabismus-behandling i båda ögonen. (Det är viktigt att notera här att det inte har något att göra med korrigering).

Vilka resultat kommer jag att avsluta prenumerationen någonstans om en månad)

Oftalmisk klinik Excimer

Suger och föds upp för pengar.

Kära Vitaliy. Jag kan delvis hålla med om din recension.

Jag gjorde en laserkorrigering i Excimer. I princip är allt klart - diagnosen innan operationen var klar, jag behövde inte vänta i rad, underhållspersonalen var korrekt. När det gällde Pardzhanadze började han genast att erbjuda mig den dyraste operationen och sa att det var den mest moderna och att det inte fanns några konsekvenser efter det, vad ställde jag frågan om lasik-korrigering, vilka var konsekvenserna efter det? Parjanadze sa, naturligtvis inte, då är en femto lasik bättre (och det är två gånger dyrare), jag konsulterade med en annan ögonläkare, läkaren sa till mig att om det inte finns några kontraindikationer mot lasik, så behövs inte femto.

Jag hade operation med Parjanadze, för de säger att han är en bra kirurg. Som kirurg finns det inga klagomål, allt är klart och snabbt, allt är normalt efter operationen. Det enda när de gjorde operationen är att de redan tappade intresset, de glömde nästan att ge mig droppar att droppa efter operationen, nästa dag kom, de undersökte mig snabbt, när jag frågade när nästa gång de sa att om ingenting stör mig, då du behöver inte komma (kontraktet anger att kostnaden för operationen inkluderar konsultationer inom 3 månader) tills du bad om ett extrakt, de erbjöd inte ens mig att göra det, jag väntade länge på utdraget, det säger att konsultationen om en vecka när hon bad mig skriva, sa att detta inte är nödvändigt.

Jag utförde en operation i Excimer när det fanns rabatter, även om i andra kliniker kostar operationen så mycket utan några rabatter, det vill säga, här är det till en början dyrare, för dessa pengar kunde jag ha tittat minst några gånger till. Sedan frågade jag mina vänner på Aesthetics Copper, efter operationen gick patienten en gång i veckan i två månader.

Så vitt jag vet syndar Pardzhonadze också av det faktum att han först erbjuder ett högt pris, sedan säger han att det kan vara lite billigare (att göra med checkar mycket mindre), och skillnaden borde kastas till EMU (jag har en vän som stötte på detta), letar efter en kompromiss kort och viktigast av allt. fynd.

till förmån. din ficka. Och vart ser hans ledarskap?

Med Femto Laser - 100% skilsmässa!

Det finns inga indikationer för dess exklusiva användning (intresserad av ledande ögonläkare)!

Det är bara att slå pengar! Som de säger "slumpmässigt"!

SYND!

Upprörelse och förargelse

Ilyina Olga (Ukraina, Odessa) 31 mars 2015 100% prenumererar på varje negativ recension om Odessa-filialen i Excimer-kliniken.

Jag lägger till mitt eget nu.

Vdyachnost klіnіki "Eximer" för professionalism, är i ovanstående tjänster till patent, så att jag kan komma till dem för hjälp

deras mål är att skära ner pengar, och om visionen förbättras är det som en bonus.

Sssaves (Ukraina, Kiev) 2 mars 2015 Jag såg en hel del Excimer-annonser i Kiev och beslutade därför att besöka deras klinik.

Excimer, oftalmisk klinik

Jag gick för att göra en syndiagnos, som ett resultat, efter en och en halv timme av diagnosen, fick jag en 5-minuters konsultation från en läkare med följande innehåll: du har -2, du måste göra Lasek eller bära glasögon. Jag har redan glasögon!

De delade ut ett papper från urladdningen för att betona, där det rekommenderas att göra en korrigering eller plocka upp glas. Inga andra digitaliserade diagnostiska resultat, rekommendationer så att synen inte försämras ytterligare, etc. helt enkelt nej!

Och slutligen bestämde jag mig för att göra en korrigering!

Jag kom till Kiev Excimer för undersökning, vad kan jag säga, berättade läkarna tydligt och överkomligt metoderna för att återställa synen. Bra gjort tjejer, varje enhet är desinficerad, mjukt och försiktigt inbjuder dig att titta med ditt högra öga. sedan vänster. Det är väldigt trevligt att känna sig som en fullfjädrad person i den här kliniken.

Under en lång tid bestämde jag mig för en korrigering, och efter undersökningen glömde jag alla min rädsla och gick omedelbart med på FEMTO-Lasik (detta beslutades efter undersökningen).

De nödvändiga testerna utfördes på plats, gå någonstans, du behöver inte stå i rader, allt är på högsta nivå på kliniken!

Jag kom till korrigeringen på det angivna datumet och tiden, jag var inte sen, jag väntade inte och förberedelserna började omedelbart. Klädd, skodd, började droppa ögonen. 15 minuter gick, sedan operationen själv, som gick snabbt.

Allt. Det är klart! Snabbt, smärtfritt, professionellt. Jag började redan kämpa med vanan att sätta på och korrigera mina glasögon :) Efter 30 minuter började de små ekorrarna strömma, och i mina ögon kände jag mig som om jag simmade i poolen med klor med öppna ögon. Det fanns inga tårar, bara snot vid en ström, rädsla för ljus. Hon bar vanliga solglasögon, hon tog det från sin man, eftersom hon inte hade sina egna, men det fanns kameleoner.

Men nu har jag mina vackraste solskyddsmedel och inget minus i ögonen. Nu ser jag ALLT. Var inte rädd! Professionals som arbetar!

Extrem respektlöshet för kunderna!

Jag skrev till min Excimer för en omfattande undersökning och samråd med min mormor (77 år), problemet är förmodligen grå starr. Hela besöket skulle vara 2-2,5 timmar. I förväg, via telefon, klargjorde hon två gånger om jag alltid kunde vara på kontoret. Detta var oerhört viktigt för mig, eftersom min mormor drabbades av två hjärtattacker, och den allmänna hälsan är dålig. Och båda gångerna svarade de mig entydigt bekräftande. Så småningom:

1) Mormor anlände till Excimer exakt vid bestämd tid (jag kom på 15 minuter). Men ingen startade undersökningen - min mormor hade inte tillräckligt med pengar (40 UAH). att förskott (!) betala det! Hon försökte förklara att hennes barnbarn skulle komma och betala för allt - men uppenbarligen trodde de inte på henne. Så jag satt i korridoren före min ankomst. Och det här är läkare som tydligt ser att personen är äldre och inte mår bra! De bryr sig inte om agitation kan göra en person åldern. De bryr sig inte om att de tar andra människors tid. De bryr sig inte om bilden av kliniken. Kanske till och med så

Generellt sett har Excimer en mycket konstig praxis - betalning före tjänsten. Ingen privat klinik (jag har varit i mer än en) kräver inte betalning i förväg. När jag sa till administratören att ett sådant icke-standardiserat tillvägagångssätt borde varnas i förväg, var hon upprörd. men USA - SÅ!

Det är särskilt obehagligt att det enligt min mening är förnedrande - de försökte inte kompensera för väntan i korridoren av en äldre person, till och med en standard, ledsen för besväret. Tydligen händer detta så ofta att de inte längre uppmärksammar det. Och en så otydlig konsument och jämlik inställning till kunder i Excimer anses vara normal.!

2) Bjud in för undersökning. De säger till mig: och du sitter i korridoren. Jag svarar att jag vill vara på kontoret och att de bekräftade denna möjlighet per telefon till mig. Detta följs av en ökning av tonen för sjuksköterskan som genomför en hårdvaruundersökning. Vi bickar, men jag går fortfarande in på kontoret.

Sjuksköterskan fortsätter: Tja, varför sitter du här? Du förstår fortfarande ingenting! Jag svarar: en person kan bli sjuk när som helst, jag vill vara där! Och Excimers personal bekräftade att det är möjligt. Hon: och här är jag.?

Det är: det finns inget behov att svara för orden från sina kollegor - det är vad Excimer-kliniken tror. Om kliniken förbjuder närvaron av en släkting - säg det direkt (och jag kommer att välja en annan klinik, inga problem)! Om tillstånd - informera anställda om det! I slutändan kommer en patienter som respekterar patienten alltid att hitta möjligheter för en individuell inställning till var och en.

Men Excimer-KUNDER INTE RESPEKTERAR.

3) Enligt resultaten av undersökningen - konsultation av en ögonläkare. Med rekommendationen att du klarar en ny undersökning på några dagar.

Låt oss gå, naturligtvis - men verkligen inte i Excimer!

Förresten, redan före undersökningen, frågade jag administratören om möjligheten att ge mig en tryckt lista över de undersökningar som kommer att göras. Svaret var kort, sarkastisk ton: nej, vi ger inte sådan information!

Fråga - varför jag inte kan bekanta sig med tentamen i förväg? Dessutom har jag redan betalat (i förskott). Vilket mysterium är det här?

I våra händer fick vi resultaten av denna lidandeundersökning, vilka intryck vi aldrig kommer att glömma!

Excimer är ett bra exempel på ett strömmande privatkontor, för vilka patienter bara betyder något i form av plånböcker. Dessutom, som i alla transportörer, arbetar de inte här för att säkerställa att patienten är nöjd eller frisk. Även för dina egna pengar får du inte en respektfull och uppmärksam inställning!

Excimer-princip: klienten är inte nöjd - låt honom misslyckas, det finns andra tappar! Det känns som om du inte var på en allvarlig klinik, som du säkert kan lita på med synen, men i en provinsaffär från sovjetiden.

Och råd till ledningen för Excimer Clinic: utbilda personal om de grundläggande reglerna för kommunikation. Om personalen inte är utbildad, hänga bara affischer på väggen med en uppsättning ord som underlättar förståelse med kunderna (till exempel, ledsen för förseningen, vi är ledsna att vi inte informerade dig i förväg osv.). Så att administratören vid behov inte kan bry sig om mental aktivitet utan bara läsa på ett papper.

Recensioner om Excimer

Litera 13 december 2013, 12:23 2013-12-13 #

Hej! Jag vill uttrycka min djupaste tacksamhet till Excimer of Kiev, alla dess anställda, utmärkta läkare. Även sent, men jag gratulerar dig till Medic Day, jag önskar alla alla och mer)). Jag uttrycker särskild tacksamhet till läkarna Krasutsky Viktor Iosifovich, Burn Sergei Anatolyevich, Nalivayk Vladimir Fedorovich, Kozina Ekaterina Nikolaevna, Kalymun Nadezhda Andreevna, Krasutsky Andrey Viktorovich, liksom alla andra läkare. Tack också till sjuksköterskorna från operationsenheten och flickorna i receptionen. Eximimer har underbara, lyhörda människor, underbara specialister som är känsliga för andras olycka och är redo att hjälpa.

Jag hade en implantation av en phakic lins i båda ögonen. innan de laserkoagulering av näthinnan var resultaten utmärkta, jag ser 100%, och innan det var -7 vänster och -12 rätt. Till att börja med var jag rädd för att öppna ögonen på morgonen - och plötsligt försvinner "bilden", men nu är jag redan van vid det, jag tittar på världen, som kallas nya ögon, och tack igen för det.

Människor, var inte rädd för korrigeringar, "retinallödningar", faktiska linser, allt detta är obehagligt, men ingenting mer. Tro mig, det här är ingenting jämfört med det faktum att du på morgonen vaknar och ser och inte behöver bära linser och glasögon. Fortala inte, om allt inte är rätt på en gång som du ville, tro att läkarnas gyllene händer kommer att hjälpa dig.


Nikolay6 november 2019 15:47